KOMEN ATAU CADANGAN

View previous topic View next topic Go down

KOMEN ATAU CADANGAN

Post  .:Chaos:. on 29th March 2009, 20:55

what
SILA KEMUKAKAN KOMEN ATAU CADANGAN MEMBINA BAGI PROSES PENAMBAHBAIKAN FORUM INI
what


Last edited by .:Chaos:. on 12th April 2009, 02:01; edited 1 time in total

.:Chaos:.
Administrator
Administrator


Back to top Go down

Nak ubah profil

Post  rasdian on 31st March 2009, 19:57

Agak lama mencari cara untuk mengubah profil ahli setelah mendaftar. Macam mana ye?

rasdian
User
User


Back to top Go down

NAK UBAH PROFILE "rasdian".

Post  .:Chaos:. on 1st April 2009, 00:38

rasdian wrote:Agak lama mencari cara untuk mengubah profil ahli setelah mendaftar. Macam mana ye?

Pertama sekali saya mengucapkan selamat datang kepada rasdian kerana sudi menjadi ahli kepada Komuniti Pendidik Malaysia

Untuk makluman rasdian, saya telah meletakkan LINK untuk mengubah profile seperti tertera di atas.

Harap memuaskan hati rasdian.

Sekiranya masih terdapat komen atau persoalan, sila kemukakan agar komuniti ini boleh dikemaskan lagi..

.:Chaos:.
Administrator
Administrator


Back to top Go down

Terima kasih!

Post  rasdian on 1st April 2009, 00:59

Cepat sungguh maklum-balas diterima. Hebat!

rasdian
User
User


Back to top Go down

Bila nak tambah info terkini?

Post  che gu biase on 8th April 2009, 14:35

tuan admin
bila nak tambah info terkini?

che gu biase
Members
Members


Back to top Go down

Re: KOMEN ATAU CADANGAN

Post  .:Chaos:. on 9th April 2009, 13:31

che gu biase wrote:tuan admin
bila nak tambah info terkini?

info terkini yang mcmana 2 wahai cekgu biase?

.:Chaos:.
Administrator
Administrator


Back to top Go down

Cadangan

Post  pseudon on 15th April 2009, 10:41

saya dapati ramai guru yang jadi usahawan dan mengambil kesempatan untuk mengaut keuntungan dengan membuat iklan percuma di laman web berkaitan kegiatan guru.
Saya mencadangkan supaya pihak admin tidak membenarkan penyalahgunaan portal ini dengan hal-hal yang tidak berkaitan dengan dunia pendidikan. Dalam profesion keguruan dihentam oleh pihak luar, kita pula menonjolkan pekung yang ada ... guru banyak guna masa untuk berniaga daripada mengajar..
kalau nak iklan percuma pun jangan guna portal dunia pendidikan... gunakan portal yang tidak berkaitan dengan pendidik.

terima kasih

pseudon
User
User


Back to top Go down

Iklan perniagaan

Post  rasdian on 15th April 2009, 11:50

Saya setuju dan sokong cadangan pseudon.

rasdian
User
User


Back to top Go down

Re: KOMEN ATAU CADANGAN

Post  .:Chaos:. on 15th April 2009, 15:22

pseudon wrote:saya dapati ramai guru yang jadi usahawan dan mengambil kesempatan untuk mengaut keuntungan dengan membuat iklan percuma di laman web berkaitan kegiatan guru.
Saya mencadangkan supaya pihak admin tidak membenarkan penyalahgunaan portal ini dengan hal-hal yang tidak berkaitan dengan dunia pendidikan. Dalam profesion keguruan dihentam oleh pihak luar, kita pula menonjolkan pekung yang ada ... guru banyak guna masa untuk berniaga daripada mengajar..
kalau nak iklan percuma pun jangan guna portal dunia pendidikan... gunakan portal yang tidak berkaitan dengan pendidik.

terima kasih

itulah salah satu sebab mengapa portal ini x ader kategori mahupun
forum yang berkaitan direct selling.. Komuniti ini diwujudkan bertujuan
untuk berkongsi maklumat, pendapat dan pandangan untuk menjadi rujukan
para guru khasnya dan pendidik amnya..

harap maklum...

.:Chaos:.
Administrator
Administrator


Back to top Go down

Re: KOMEN ATAU CADANGAN

Post  che gu biase on 16th April 2009, 21:08

.:Chaos:. wrote:
che gu biase wrote:tuan admin
bila nak tambah info terkini?

info terkini yang mcmana 2 wahai cekgu biase?

apa2 sahaja info, tuan admin...
pautan ke mana2 laman web menarik misalnya.

che gu biase
Members
Members


Back to top Go down

Kesian guru juga

Post  Agent A on 8th June 2009, 22:55

rasdian wrote:Saya setuju dan sokong cadangan pseudon.

Apa nak buat? Kan gaji guru sekarang tinggi tak tinggi, rendah agak juga lol!
Kenalah cari pendapatan sampingan.
Kalau menjual benda lebh kepada pendidikan lebih baik tu.

Agent A
User
User


Back to top Go down

Re: KOMEN ATAU CADANGAN

Post  .:Chaos:. on 13th June 2009, 17:58

hahaha, agent A mcm ada benda nak promote jer... huhuhu....

.:Chaos:.
Administrator
Administrator


Back to top Go down

kenapa pilih hitam sbgai background?

Post  sonigonzales on 10th July 2010, 13:11

kenaper yer? agak muram la bila ditengok.maaf la.ini cuma pendapat saya saja.mungkin kalau di beri warna cerah sket ada ok kot



(saya xpandai, & xbuat2 pandai, sy cuma nak bljar dr yg pandai)

sonigonzales
User
User


Back to top Go down

Re: KOMEN ATAU CADANGAN

Post  .:Chaos:. on 15th August 2010, 16:48

sonigonzales wrote:kenaper yer? agak muram la bila ditengok.maaf la.ini cuma pendapat saya saja.mungkin kalau di beri warna cerah sket ada ok kot



(saya xpandai, & xbuat2 pandai, sy cuma nak bljar dr yg pandai)

huhu.. thanks sebab bg komen... insyaAllah lepas nih kita buat warna cerah plak yer...

.:Chaos:.
Administrator
Administrator


Back to top Go down

Re: KOMEN ATAU CADANGAN

Post  Sponsored content Today at 18:28


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum