antivirus terkuat

View previous topic View next topic Go down

antivirus terkuat

Post  .:Chaos:. on 15th May 2009, 21:42

aku tengah mencari antivirus yang senang pakai dan dapat detect virus... kebanyakkan antivirus x detect virus walaupun dah update, terutama yang free... kalau sesapa ada pernah pakai, jom kongsi..

.:Chaos:.
Administrator
Administrator


Back to top Go down

Re: antivirus terkuat

Post  che gu biase on 20th May 2009, 15:17

try la kaspersky... kongsi 3 orang beli antivirust yang ada 3 license baru rm90

che gu biase
Members
Members


Back to top Go down

Re: antivirus terkuat

Post  juradi on 19th February 2010, 16:08

bukankah kementerian dah sediakan antivirus kaspersky berbayar secara percuma untuk kegunaan sekolah....

kenapa tak dimanafaatkan....???

cuba tanya cikgu ICT sekolah masing-masing....


.

juradi
User
User


Back to top Go down

Re: antivirus terkuat

Post  .:Chaos:. on 20th February 2010, 20:06

yg jd masalahnya bila komputer kena virus dan format.. mana nak dapat antivirus kerajaannyer.. nak tunggu diaorg dtg pasang setahun sekali... nak x nak kena gak install yang lain...

.:Chaos:.
Administrator
Administrator


Back to top Go down

Re: antivirus terkuat

Post  che gu biase on 28th February 2010, 23:37

.:Chaos:. wrote:yg jd masalahnya bila komputer kena virus dan format.. mana nak dapat antivirus kerajaannyer.. nak tunggu diaorg dtg pasang setahun sekali... nak x nak kena gak install yang lain...


antivirus kapersky kpm tu klu dh format pc masih lg boleh guna... install semula pc guna cd image yg diberi...

che gu biase
Members
Members


Back to top Go down

Re: antivirus terkuat

Post  che gu biase on 28th February 2010, 23:38

cuma problemnya licence tu tamat thn depan dh... (Tempoh 3 thn)

che gu biase
Members
Members


Back to top Go down

Re: antivirus terkuat

Post  che gu biase on 28th February 2010, 23:41

.:Chaos:. wrote:aku tengah mencari antivirus yang senang pakai dan dapat detect virus... kebanyakkan antivirus x detect virus walaupun dah update, terutama yang free... kalau sesapa ada pernah pakai, jom kongsi..


yang terbaru... antivirus avg 9.0 free edition ok dah... dgn file2 window skali dia detect sbgai virus... tp xtau laa klu file tu dh kena infection ....

che gu biase
Members
Members


Back to top Go down

Re: antivirus terkuat

Post  .:Chaos:. on 1st March 2010, 22:36

sekarang nih aku pakai avast 4.8 jer.. walaupon banyak keygen dan patch dia detect virus tp sekurang2nya komputer selamat sikit la...

.:Chaos:.
Administrator
Administrator


Back to top Go down

Re: antivirus terkuat

Post  che gu biase on 2nd March 2010, 14:52

cuba try test AVG 9 ke atas ... rasa nyer lg ok... coz avast tu ada virus yg x detect..

che gu biase
Members
Members


Back to top Go down

Re: antivirus terkuat

Post  Sponsored content Today at 18:23


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum